Polo

Mijn passie ligt in sportfotografie, waarbij ik mij heb gespecialiseerd in Polo. Vrijwel alle toernooien in Nederland evenals vele buitenlandse toernooien worden door mij vastgelegd. Ik werk samen met o.a. Polo Republic, Poloclub Vreeland, Poloclub Deuverden en Poloclub Wassenaar. Spectaculair is de World Cup Snow Polo in Kitzb├╝hel.

Ik werk zowel freelance als in opdracht.

Meer informatie over Polo fotografie vindt u op mijn themawebsite www.polofotos.nl.


Overige Sporten

In het winterseizoen fotografeer ik regelmatig bij Dalto korfbal te Driebergen. Daarnaast fotografeer ik race events. Een bijzonder evenement is Granturismo. Het is de bedoeling om sport fotografie verder uit te bouwen, neem gerust contact met mij op voor meer informatie.


Portret en modelfotografie

Ik verzorg portret- en modelfotografie op locatie. Wilt u een leuke gezinsfoto, een zakelijke profielfoto of een portret? Neem gerust contact met mij op voor informatie.
 

Bruidsfotografie

Van zo'n prachtige dag als je trouwdag wil je natuurlijk de mooiste foto's hebben. Spontane foto's waarin jullie op en top jezelf kunnen zijn. Voor een aantrekkelijk tarief kan ik ook de feestavond voor jullie vastleggen.

Graag denk ik met jullie mee om de fotografie in te passen in de dag. Neem voor informatie gerust contact met mij op. 


Evenementen

Graag verzorg ik de fotografie van uw bedrijfspresentatie, feest of evenement. Ook onder moeilijke lichtomstandigheden zet ik een pracht beeldresultaat neer. Spontaan en zo min mogelijk geposeerd.


 

Contact

TOPFOTO WIJNHOLT

Harm-Jan Wijnholt
(0031)-(0)6-13124315

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.topfotowijnholt.nl